Γράφτηκε από τον/την evros-news.gr. Κυριακή, 13 Μαϊος 2018

an3 696x522

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται από χθες ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη και θα παραμείνει λίγες ημέρες στην Ιερά Μονή «Παναγίας του Έβρου», η οποία βρίσκεται στο χωριό Δίκελλα λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη.

Εκεί θα φιλοξενηθεί για λίγες ημέρες ο Πατριάρχης του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιοχείας, οι χριστιανοί του οποίου δοκιμάζονται σκληρά εδώ και πολλά χρόνια από τον πόλεμο που μαίνεται στην Συρία, αλλά και τις γενικότερες συνθήκες στη Μέση Ανατολή.

Ο Μακαριώτατος ήρθε στην περιοχή μας προκειμένου να ανανεώσει τον πνευματικό του σύνδεσμο με τις μοναχές, ως τέκνο και αυτός του μακαριστού Γέροντος Πολυκάρπου.

Τον Πατριάρχη Αντιοχείας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» ο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που έρχεται στην Ιερά Μονή Παναγίας της Μάκρης ο Πατριάρχης Ιωάννης, προκειμένου να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης.

Μάλιστα κατά την προηγούμενη επίσκεψη του, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

an7

Εμφανίσεις: 302364
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: