Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 22/09 00:30

ekklhis 3

Την Παρασκευή 21η Σεπτεμβρίου ε.έ., μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος ο Β΄ και ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας, υπέγραψαν κοινή έκκληση προς κάθε αρμόδιο από τον οποίο εξαρτάται η εξάλειψη των εκκλησιαστικών παρεξηγήσεων σχετικά με το θέμα της Ουκρανίας.

Οι δύο Προκαθήμενοι στο μήνυμά τους καλούν εν πνεύματι και αδελφικής αγαπής τους Πάντας, από τους οποίους εξαρτάται η εξάλειψη της εκκλησιαστικής παρεξηγήσεως, ενώ κάνουν λόγο για αποτροπή διαμάχης και επικράτηση της εκκλησιαστικής τάξεως στην Ουκρανική γη.

"Τελούμενοι την Θεία Λειτουργία κατά την ημέρα του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, προσευχόμεθα υπέρ της ενότητος και της ειρήνης του Ουκρανικού λαού" - τονίζουν μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος και ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάβββας.

ekklhis 4

ekklhis 2

ekklhis 2

Εμφανίσεις: 306608
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: