Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 02/01 13:24

protoxronia-katangas-3

Σε κλίμα χαράς και ευχαριστίας προς τον Πανάγαθον Θεόν δι’ όλα όσα επέτρεψεν η αγαπότηπου, η Ιερά Μητρόπολις έκοψε την Βασιλόππιτα και διένειμεν εις τους πιστούς μετά τον Εσπερινόν της Πρωτοχρονιάς.

Ακολούθησεν εορταστικό πρόγραμμα εκ μέρους των νέων της Ιεραποστολής. Ανήμερα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία Του Μεγάλου Βασιλείου και ακολούθως πραγματοποιήθηκε εκ μέρους των μαθητών των Σχολείων εορταστική εκδήλωσι με τά της φιλαρμονικής.

Σε διακόσια πενήντα και πλέον παιδάκια, ο Επίσκοπος τους εχάρισε από ένα δωράκι και τους ευχήθηκε ευλογία και φωτισμό στη νέα τους σχολική χρονιά. 

Το μεσημέρι παρεκάθεσε στο πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι μετά των συνεργατών της Ιεραποστολής-Επισκοπής και των οικοτρόφων, οι οποίοι παρουσίασαν ωραιότατο πρόγραμμα, εις το τέλος ο Επίσκοπος αναφέρθηκε στη μελλοντική Επίσκεψη του Πατριάρχου μας και εψάλλη η φήμη του και εζήτησαν όλοι την ευχή του.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 301260
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: