Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/08 11:24

4473632

Γραφείο ειδήσεων: Romfea.gr


“Αδειάζει” εμμέσως πλην σαφώς η ιστοσελίδα Strana.ua με σημερινή της ανακοίνωση το Οικουμενικό Πατριαρχείο, σχετικά με το θέμα που αφορά πρόσφατη συνέντευξη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Να σημειωθεί ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο χθες, Παρασκευή 31 Ιουλίου μέσω Facebook προέβη σε δήλωση ότι ουδέποτε ο Πατριάρχης έδωσε συνέντευξη στον εν λόγω ιστότοπο.

To Strana.ua με ανακοίνωσή του δηλώνει τα εξής: 

Η δημοσιογράφος του Strana.ua Αλεξάνδρα Χάρτσενκο, συνάντησε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τένεδο. 

Ο Πατριάρχης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σε προφορική μορφή.

Τότε του διαβιβάσαμε τις ερωτήσεις γραπτώς μέσω των βοηθών του, όπου λάβαμε απαντήσεις, τις οποίες και παραθέσαμε στο δημοσίευμά μας.

Οι απαντήσεις περιλαμβάνουν τις τοποθετήσεις, οι οποίες είχαν προηγουμένως εκφραστεί δημοσίως από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο (σχετικά με την Αγία Σοφία, τις κατηγορίες για τις σχέσεις του με τον Γκιουλέν, τη δημιουργία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας και τον Φιλάρετο).

Πραγματικά είναι παράξενο που το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποφάσισε να προχωρήσει σε ανασκευαστική δήλωση. 

Εμφανίσεις: 302387
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: