Γράφτηκε από τον/την Εκ του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 13/11 15:33

ieros xrisostomos

Η Α. Σεβασμιότης, ο Πατριαρχικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, επί τη εορτή του εν Αγίοις πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κων/πόλεως, ούτινος τα ιερά λείψανα εξετέθησαν προς προσκύνησιν υπό των πιστών, εχοροστάτησεν εν τω Π. Πατριαρχικώ Ναώ από του Παραθρονίου, κατά τον Μ. Εσπερινόν της Τρίτης, 12ης Νοεμβρίου, και την Θείαν Λειτουργίαν της Τετάρτης, 13ης ιδίου, καθ᾿ ην εκκλησιάσθησαν οι Σεβ. Μητροπολίται Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος και Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, ο Πανιερ. Μητροπολίτης Φιλομηλίου κ. Ηλίας, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Αλικαρνασσού κ. Αδριανός, πιστοί εντεύθεν και όμιλοι προσκυνητών εξ Αμερικής και εκ Σαντορίνης.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, ο Πατριαρχικός Επίτροπος ετέλεσε Τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Ιεραρχών του Θρόνου Γέροντος Εφέσου Χρυσοστόμου, Νεοκαισαρείας Χρυσοστόμου, πρώην Αυστρίας Χρυσοστόμου, πρώην Περιστερίου Χρυσοστόμου και Σύμης Χρυσοστόμου.

xrisostomos fanari2

Εμφανίσεις: 291428
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: