Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/06 21:44

sxism fanari

Ρεπορτάζ: Romfea.gr


Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε πρόσφατα ομάδα κληρικών, θεολόγων, επιχειρηματιών του σχισματικού "Πατριαρχείου Κιέβου", συνοδευόμενοι από τον Πρέσβη της Ουκρανίας στην Άγκυρα κ. Άντρι Sybyha και του Πρόξενου της Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη κ. Μάξιμο Vdovychenko.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας συμμετείχαν στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ με την ευκαιρία της συναντήσεως με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο παρέδωσαν υπογραφές πιστών του λεγόμενου "Πατριαρχείου Κιέβου" προς υποστήριξη της αυτοκεφαλίας.

Να αναφερθεί ότι η Αντιπροσωπεία του σχισματικού "Πατριαρχείου Κιέβου" επισκέφθηκε και την θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη Προύσης κ. Ελπιδοφόρο.

Όπως έχουμε αναφέρει, πριν λίγες μέρες το Πατριαρχείο Επισκέφτηκε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δούμπνενσκι της κανονικής Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Ποιμήν με μεγάλη ομάδα των πιστών, οι οποίοι έφεραν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο 50 χιλιάδες υπογραφές, παρακαλώντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη να επιληφθεί του θέματος εκχωρήσεως αυτοκεφαλίας αποκλειστικά στα πλαίσια του κανονικού δικαίου.

sxism fanari1

sxism fanari1

Εμφανίσεις: 301708
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: