Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/03 23:04

bath ergo

Του Αλέξανδρου Ντελόπουλου


Μία άτυχη στιγμή, μία δήλωση που προφανώς άλλα ήθελε να πει και άλλα μεταφέρθηκαν, η δήλωση "στήριξης" του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στον Ερντογάν για την επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας" - την ... εισβολή στο Αφρίν δηλαδή- έχει γίνει μεγάλο θέμα στα social media από τους Έλληνες χρήστες.

Ο Παναγιώτατος καθημερινά γίνεται αντικείμενο ειρωνείας και οι χρήστες των social media αντιπαραβάλλουν εικόνες με τις δηλώσεις του και στιγμιότυπα από παλαιότερη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν και τις συνοδεύουν με εικόνες παιδιών χτυπημένων, ηλικιωμένων και νεκρών.

Είναι βέβαιο πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσπαθεί εντός του τουρκικού κράτους να τηρήσει τις ισορροπίες, όμως η τραγική εικόνα του πολέμου μπορεί να γίνει "ευχή" για "επιτυχή ολοκλήρωση" μιας πολεμικής επιχείρησης, από έναν Προκαθήμενο; Αυτό σχολιάζουν κατά κόρον οι χρήστες.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι από την πρώτη στιγμή που η είδηση της επιστολής έκανε τον γύρο του κόσμου, δεν διαψεύθηκε ποτέ από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Πατριαρχείου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην επίστολή του μεταξύ άλλων τόνιζε: "Η αποφασιστικότητα του προέδρου Ερντογάν, ο οποίος απορρίπτει κατηγορηματικά την όποια σύνδεση της θρησκείας με την τρομοκρατία, αποτυπώνεται στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Προσευχόμαστε εσείς και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να επιτύχετε και η επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» να φέρει ειρήνη στην περιοχή, όπως «υπόσχεται» και το όνομά της»."

Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά μέρικα post:

afrin barth 1

afrin barth 1

434

afrin barth 1

afrin barth 1

afrin barth 1

afrin barth 1

afrin barth 5

afrin9

Εμφανίσεις: 302810
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: