Γράφτηκε από τον/την Εκ του Γραφείου Τύπου. 02/11 18:35

patriarxis

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Ιδρύματος IFRI (Institut Franҫais de Relations Internationales), κ. Thierry de Montbrial, αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης, 2 Νοεμβρίου, για το Μαρακές προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία στη 10η Συνάντηση του «World Policy Conference».

Στο Διεθνές Συνέδριο, οι εργασίες του οποίου ξεκινούν αύριο Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν προσωπικότητες από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ο μόνος θρησκευτικός ηγέτης που προσκλήθηκε να μιλήσει στην έναρξη του φετινού «World Policy Conference».

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη, στην πρώτη επίσκεψή του στο Μαρόκο, συνοδεύουν ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ και ο κ.Παντελεήμων Βίγκας, Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ της Μ.τ.Χ.Ε.

Εμφανίσεις: 302589
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: