Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 22/03 20:53

italias minima istoselida

Με ένα λιτό και σύντομο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ Πολυκάρπου, η Ιερά Μητρόπολις Ιταλίας παρουσίασε την νέα ιστοσελίδα της που όπως λέγει σχετικά: «…φιλοδοξεί να γίνει το ψηφιακό σημείο αναφοράς για κάθε ορθόδοξο χριστιανό που ζει στην Ιταλία…»

Αισθητικά άρτια, με διαρκώς ενημερούμενο περιεχόμενο, ενημερώνει τόσο για τις δραστηριότητες της Μητροπόλεως Ιταλίας όσο και για την Ορθοδοξία γενικότερα.

Η Romfea.gr εύχεται καλοτάξιδη η νέα ιστοσελίδα και θα συνεχίσει, όπως κάνει άλλωστε πάντοτε να φέρνει στους απανταχού της γης Έλληνες Ορθοδόξους τις ειδήσεις των Μητροπόλεων, των Ιερών Μονών και των Ιερών Καθιδρυμάτων.

Αξίζει να την επισκεφθείτε.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ
κ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

WWW.ORTODOSSIA.IT

Αγαπητοί!

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι νέες ιστοσελίδες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας είναι σχεδόν έτοιμες.

Μετά από πολλά έτη, το σύνολο της διαδικτυακής παρουσίας μας αλλάζει και αναβαθμίζεται ριζικά.

Μία ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων επαγγελματιών από την Ελλάδα και την Ιταλία, σε συνεργασία με ορισμένους ιερείς μας, εργάστηκε και εργάζεται σκληρά, με ζήλο, ενθουσιασμό και αγάπη προκειμένου να υλοποιήσει τό πολυεπίπεδο αυτό έργο σε διάστημα τριών μηνών.

Όπως άλλωστε τονίσαμε και σε σχετικό προηγούμενο μήνυμά μας (βλ. link: https://ortodossia.it/el/minyma-mitropolitou-italias-gia-to-internet/ το Internet θεωρείται από πολλούς ως ο "άμβωνας του 21ου αιώνος".

Η Ιερά Μητρόπολις Ιταλίας, θυγατέρα της Μητρός Μεγάλης Εκκλησίας τῆς Κωνσταντινουπόλεως, φιλοδοξεί να γίνει το ψηφιακό σημείο αναφοράς γιά κάθε ορθόδοξο χριστιανό που ζει στην Ιταλία.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αναφορές γιά την ποιμαντική, πολιτιστική, φιλανθρωπική, κοινωνική καί πνευματική δραστηριότητά μας.

Θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις από ολόκληρο τον Ορθόδοξο κόσμο και τις λοιπές χριστιανικές Εκκλησίες και Ομολογίες.

Θα βρείτε την Αγία Γραφή, τον Συναξαριστή, λειτουργικά κείμενα και πολλά ενδιαφέροντα βίντεο και φωτογραφίες.

Στην ιστοσελίδα μας 8xmilleortodossia.it θα βρείτε περιεχόμενο που σχετίζεται με τις δραστηριότητες που αφορούν το 8xmille.

Οι ιστοσελίδες μας ακολουθούν όλες τις σχετικές νομικές διατάξεις γιά τα προσωπικά δεδομένα. Το περιεχόμενο θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται διαρκώς.

Αρχικές γλώσσες θα είναι η ιταλική και η ελληνική, ενώ υπάρχει η πρόθεση στο μέλλον να προστεθούν τα αγγλικά, ρουμανικά, ρωσσικά και ουκρανικά.

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στις νέες ιστοσελίδες μας, καθώς και τα social media Facebook, Instogram, YouTube και σας ευχόμαστε καλή διαδικτυακή πλοήγηση.

Σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε τόσο τις ιστοσελίδες, όσο και τα βίντεο σε όσο περισσότερους γνωστούς και φίλους μπορείτε, συμβάλλοντας έτσι και εσείς στην δημιουργία ενός κατά το δυνατόν μεγαλύτερου κοινού φίλων της Μητροπόλεώς μας.

Γιά οποιαδήποτε παρατήρηση, ιδέα, ή/και είδηση που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας στείλτε το μήνυμά σας στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με εγάρδιους χαιρετισμούς και ευχές,

Ο Μητροπολίτης

+ ο Ιταλίας Πολύκαρπος

Εμφανίσεις: 218730
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: