Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Βελγίου. 03/05 14:44

benelux agapis

Την Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου 2021, τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου, τηρουμένων όλων των περιορισμών και των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού που ισχύουν στο Βέλγιο.

Ο Εσπερινός της Αγάπης τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών με την ελάχιστη συμμετοχή πιστών ενώ το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα εφέτος, σε αντίθεση με προηγούμενα έτη που αναγιγνωσκόταν σε πολλές γλώσσες, ακούστηκε στην ελληνική και μόνον στις τοπικές γλώσσες, δηλαδή γαλλική, φλαμανδική και γερμανική.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε αναστασίμως και ευχαρίστησε τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως για το ποιμαντικό έργο το οποίο επιτελούν στις ενορίες με την σημαντική βοήθεια των συνεργατών τους.

Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης μοίρασε τα πασχαλινά αυγά στους ελάχιστους παρισταμένους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 300259
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: