Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/10 23:07

agripnia italias gennadios 14

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΕΝΕΤΙΑ | Τηλέμαχος Παππάς


Με συγκίνηση στα μάτια υποδέχτηκαν σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 τον Γέροντα Μητροπολίτη Ιταλίας και Μελίτης κυρό Γεννάδιο, στην Κάθεδρά του, οι κληρικοί καί οι λαϊκοί του συνεργάτες, καθώς και οι συγγενείς του από την Κρεμαστή Ρόδου.

Έπειτα από την προσκύνηση του σεπτού λειψάνου του στο παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου και το σφράγισμα του φερέτρου του, ο μακαριστός Μητροπολίτης Γεννάδιος οδηγήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων Βενετίας, όπου το σκήνωμά του υποδέχθηκε ο Σεβ. Πατριαρχικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολύκαρπος.

Στην συνέχεια τελέστηκε Τρισάγιο και αναγνώσθηκε το Ιερό Ευαγγέλιο. Αυτή τη στιγμή τελείται Ιερά Αγρυπνία, προεξάρχοντος του Σεβ. Πατριαρχικού Εκπροσώπου, Μητροπολίτου Αυστρίας κ. Αρσενίου.

Τέλος να σημειωθεί ότι αύριο το πρωί στις 11.00 ώρα Ελλάδας θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία, σύμφωνα με τα αυστηρά μέτρα πρόληψης του πρόσφατου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 302932
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: