Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Γαλλίας. 14/11 21:07

gallias vaticano 1

Στο Βατικανό βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ ως εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο Διεθνές Συνέδριο «Προωθώντας την Ηλεκτρονική Αξιοπρέπεια των Παιδιών».

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των οργανισμών Interfaith Alliance, Pontifical Academy of Social Sciences και Child Dignity Alliance.

Σήμερα το πρωί ο Πάπας Φραγκίσκος άνοιξε το Συνέδριο με επίσημη ομιλία και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ μετέφερε το μήνυμα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το εν λόγω Διεθνές Συνέδριο πραγματοποιείται με την ευκαιρία της 30ης επετείου της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και αφορά στην προστασία των παιδιών στον ψηφιακό κόσμο και την ευθύνη των θρησκευτικών κοινοτήτων.

Η Ποντιφική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών έχει ως στόχο την προώθηση της μελέτης και της έρευνας, διασφαλίζοντας την ηθική διάσταση σε αυτές, την δικαιοσύνη, την ανάπτυξη, την ειρήνη ως ενθάρρυνση του διαλόγου μεταξύ επιστήμης και θρησκευτικής πνευματικότητας, καθώς και τις πολιτιστικές, φιλοσοφικές και θρησκευτικές αξίες.

gallias vaticano 2

Εμφανίσεις: 300326
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: