Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Βελγίου. Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

paidikes fones 1

Παιδικές φωνές γέμισε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας δέχθηκε στην έδρα της Μητροπόλεως παιδιά των κατηχητικών των ενοριών, των συλλόγων και γενικά των Ορθοδόξων που διαμένουν στις Βρυξέλλες, τα οποία έσπευσαν να αναγγείλουν το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων στον Ποιμενάρχη τους τραγουδώντας τα κάλαντα και μεταφέροντας ευχές για τις επικείμενες εορτές.

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο και στους γονείς τους κάθε ευλογία, και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να κρατούν τις παραδόσεις και τις αξίες της πίστη μας.

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας και ιερός κλήρος της Μητροπόλεως Βελγίου, Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου εύχονται ευλογημένα Χριστούγεννα και χαριτωμένο από Θεού το επί θύρες νέο έτος.

Το μήνυμα της ειρήνης και της αγάπης που κομίζει ο νεογέννητος Χριστός να σκορπίσει σε όλο τον κόσμο την χαρά και την γαλήνη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 270292
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: