Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 08/09 18:51

genesio apokoronou

Με κατάνυξη τα Χανιά τίμησαν την Μητέρα όλων, την Παναγία, όπου ο Ελληνισμός καταφεύγει σε δύσκολες ώρες και την ικετεύει να σώσει το Γένος μας.

Παρουσία πλήθους προσκυνητών με πρώτο τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη, τηρουμένων των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε η Πανήγυρις του Γενεσίου της Θεοτόκου στις Καρρές Αποκορώνου όπου διακονεί ο π. Εμμανουήλ Νικολακάκης.

Στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό της εορτής, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός ο οποίος μίλησε στο κήρυγμα του για την Παναγία, λέγοντας πως και αυτή την φορά θα την παρακαλέσουμε δυνατά όλοι μας να ζητήσουμε να μεσιτεύσει και να μας σώσει από τον ιό που μαστίζει την οικουμένη.

Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ιερούργησε στον Ιερό Ναό της Γενέσεως της Θεοτόκου στην Βλεχερωνίτισσα όπου διακονεί ο π. Δανιήλ Θεοφάνης.

genesio apoko2

genesio apoko2

genesio apoko2

Εμφανίσεις: 221639
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: