Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 10/03 10:05

foreis ieratikos 2

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, με Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Σηφάκη, Αντιπρόεδρο πρωτ. Δημήτριο Σωπασουδάκη, Γραμματέα πρωτ. Μιχαήλ Μυστράκη, Ταμία πρωτ. Νικόλαο Ζωλοτάκη και Μέλος πρωτ. Παναγιώτη Παπαδάκη.

Πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις, στο Τάγμα Εθνοφυλακής Ρεθύμνης και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης όπου συναντήθηκε αντίστοιχα με τον Διοικητή της Εθνοφυλακής Ρεθύμνης Αντισυνταγματάρχη Πεζικού κ. Εμμανουήλ Μυστράκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνης Ταξίαρχο κ. Αδάμ Παραδεισανό, οι οποίοι συνεχάρησαν το νέο Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Αιδεσιμώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Σηφάκης ευχαρίστησε τους κ.κ. Διοικητές για την συνάντηση και εξέφρασε τις ευχές των αδελφών κληρικών για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία.

Στην συνέχεια το Δ.Σ. επισκέφθηκε την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης και συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρία Λιονή η οποία συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιερατικού Συνδέσμου για την εκλογή και ανάληψη των καθηκόντων τους.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε την κ. Λιονή για την πολύ καλή συνεργασία και στο πρόσωπο της όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας στον Ιερατικό Σύνδεσμο της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς που μας δέχθηκαν με εγκαρδιότητα και διάθεση καλής συνεργασίας και ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου
της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

foreis ieratikos 1

foreis ieratikos 1

Εμφανίσεις: 209084
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: