Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κισάμου. 02/08 20:14

paramyhtias 1

Η Ι. Γυναικεία Μονή Ζωοδοχου Πηγής, Παρθενώνος της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ετοιμάζεται να υποδεχθεί αντίγραφο της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους.

Η επίσημος υποδοχή θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο και ώρα 18.30μ.μ. εις την πλατεία «Μάνος Κατράκη» της Κισαμου και εν πομπή θα μεταφερθεί εις την Ι. Μονή Παρθενώνος.

Θα ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριας κ. Ιουστινου.

Την Κυριακή, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισαμου και Σέλινου κ. Αμφιλόχιος σημείωσε: «Εμπλεοι χαράς και πνευματικής ευφροσύνης αναμένουμε την Παναγία Παραμυθία, τον μέγα αυτό πνευματικό θησαυρό, να παραμυθήσει και ανακουφίσει τα άλγη των ψυχών και των καρδιών μας. Να χαριτώσει τις ζωές και τον αγώνα μας. Καλούμε το Θεοτοκόφιλο λαό του Θεού οπως μετέχει της μεγάλης αυτής πνευματικής χαρας και πανηγύρεως», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σέλινου κ. Αμφιλόχιος.

paramyhtias 2

Εμφανίσεις: 301822
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: