Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κισάμου. 24/04 13:27

agapi praxi 1

Μέσω των δύο Προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» που λειτουργεί το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ως επίσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος και του Κοινωνικού του Παντοπωλείου διανεμήθηκαν τις ημέρες αυτές περισσότερα από 500 δέματα και τσάντες σε οικογένειες και πρόσωπα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους στηρίζονται με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι Ιερείς της Μητροπόλεως, επίσης, ευαισθητοποιημένοι εις την διακονία του πάσχοντος συνανθρώπου, με διάκριση και εχεμύθεια διένειμαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε πρόσωπα και οικογένειες που δοκιμάζονται από τις δυσκολίες και ανατροπές της ζωής. Ζυμαρικά, όσπρια, κρέας, γαλακτοκομικά είδη, πασχαλινό τσουρέκι, μερικά από τα είδη που διανεμήθηκαν.

Τα δέματα συνόδευαν πασχάλιες ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Περισσότερους από πενήντα (50) τόνους τροφίμων διανέμει το Αννουσάκειο Ίδρυμα σε ετήσια βάση.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος σημείωσε: «Αγάπη σημαίνει θυσία και προσφορά. Χρέος και αποστολή της Εκκλησίας είναι να πραγματώνει και ενσαρκώνει το μυστήριο της αγάπης, κατά το αιώνιο πρότυπο της Παναγάπης που και πάλι οδηγείται στον Σταυρό και τον θάνατο για να θανατώσει τον θάνατο και να χαρίσει ζωή χαρισάμενο, κάθε μέρα και ώρα του χρόνου και της ζωής. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας σηματοδοτήσει την προσωπική, κοινωνική και εθνική μας ανάταση και ανάσταση, νοηματοδοτώντας την ζωή μας», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος.

agapi praxi 2

Εμφανίσεις: 218973
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: