Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 12/02 10:10

liv

Με συνεχώς αυξανόμενο πνευματικό ενδιαφέρον, πλήθος πιστών συμμετέχει στις ενοριακές εορταστικές εκδηλώσεις “Γ´ Χαραλάμπεια 2019»που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά Χανίων τα οποία άξια συντονίζει με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού, ο ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού και Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.

Οι εκδηλώσεις βρίσκονται στη 15η ημέρα και ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από Κληρικούς και Λαϊκούς όλων των ηλικιών οι οποίοι με μεγάλη προσοχή άκουσαν την υπέροχη ομιλία που έκανε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος), εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Πύργου Μονοφατσίου Ηρακλείου Κρήτης.

Τον π. Χαράλαμπο που ανέλυσε πνευματικά το θέμα: πως το σκοτάδι γίνεται φως κατά τον Άγιο Πορφύριο, παρουσίασε στο ακροατήριο ο π. Δαμασκηνός, μιλώντας για το πλούσιο συγγραφικό του έργο και για τις πολλές πνευματικές ομιλίες του.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός στο τέλος ευχαρίστησε τον π.Χαράλαμπο για την πνευματική του ομιλία, προτρέποντας τους Χριστιανούς να κάνουν πράξη τα λόγια αυτά στη ζωή τους.

livio 1

livio 1

livio 1

livio 1

livio 1

livio 1

livio 1

livio 1

Εμφανίσεις: 302301
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: