Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 06/02 10:09

geysi 11

Μία διαφορετική γευστική εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών «π. Εμμανουήλ Γεωργακάκης», στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Γ’ Χαραλάμπειων, με πρωτοβουλία του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας και ιερατικού προϊσταμένου της Ενορίας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και με τις ευλογίες του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

Διαγωνιζόμενοι από την Ενορία και όχι μόνο καθώς και μαθητές από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας έλαβαν μέρος σε ένα γευστικό διαγωνισμό χορτόπιτας, κρίθηκαν από τους Αρχιμάγειρες της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης κ. Κων/νο Τσιβουράκη και κ. Ιωάννη Κατσιφαράκη, από τον οικείο Εφημέριο καθώς και από τους εκπαιδευόμενους σεφ της σχολής της κ. Ιωάννας Ζουριδάκη, Status Hotel Studies και οι νοστιμότερες πίτες, έφεραν δώρα και τιμητικές διακρίσεις.

Πάνω από 50 χορτόπιτες συμμετείχαν στον διαγωνισμό, οι οποίες να σημειωθεί προσφέρθηκαν μετά το πέρας της εκδήλωσης σε άπορες οικογένειες της ενορίας.

geysi 1

geysi 1

geysi 1

geysi 1

geysi 1

geysi 1

geysi 1

geysi 1

geysi 1

geysi 1

Εμφανίσεις: 244271
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: