Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 04/02 15:21

kara xa 3

Με υπέροχους βυζαντινούς ύμνους και τραγούδια της παράδοσης εμπνευσμένα από την ορθόδοξη πίστη πλημμύρισε το Πνευματικό Κέντρο Χανίων στην μεγαλειώδη συναυλία της Νεκταρίας Καραντζή η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Γ’ Χαραλάμπειων την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2018.

Την συναυλία παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λίονάκης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστήριους λόγους απηύθυνε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας στην γνωστή ερμηνεύτρια και τις εξαίσιες συνερμηνεύτριες Μαίρη Δακτυλίδη και Χαραλαμπία Πνευματικού, στο μουσικό σχήμα του Γιάννη Μελαμπιανάκη και στους Χορηγούς των Γ΄Χαραλαμπείων.

Στη συνέχεια κάλεσε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δαμασκηνό να χαιρετήσει και αυτή την υπέροχη εκδήλωση και να προσφέρει παράλληλα το ποσό των εσόδων που συγκεντρώθηκε από τις δύο παρουσιάσεις, στους εκπροσώπους του ΕΛΕΠΑΠ και του ΚΗΦΑΑΜΕΑ αντίστοιχα.

kara xa 1

kara xa 1

kara xa 1

kara xa 1

kara xa 1

Εμφανίσεις: 300572
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: