Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

kido apos

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση κατάμεστη από κόσμο και συγκινήσεις όπου συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί μεταξύ των οποίων και Κληρικών της Μητροπόλεως μας που είχαν και την διακονία του εκπαιδευτικού, μετά από χρόνια, συναντήθηκαν, έκλαψαν, θυμήθηκαν και τιμήθηκαν πραγματοποιήθηκε στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Γ’ Χαραλάμπειων.

Ανήμερα της ημέρας των Τριών Ιεραρχών συνταξιούχοι δάσκαλοι και καθηγητές τιμήθηκαν με ειδική Ευαρέσκεια που τους απένειμε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συγχαίροντας αρχικά τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη για την συγκινητική αυτή κίνηση, καθώς και κάθε έναν εκπαιδευτικό προσωπικά για τα χρόνια που αφιέρωσαν στην εκπαίδευση.

Συγκινητική ήταν και η ομιλία της φιλολόγου – δημοσιογράφου και παραγωγού του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού κ. Βίκης Κόλλια, όπου μίλησε για τους εκπαιδευτικούς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 206271
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: