Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

kidonia filantrh

Μήνυμα ελπίδος έδωσαν ακόμη μία φορά οι φιλάνθρωποι της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Κανάρια την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2019.

Ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο, τους Κληρικούς και τους Συνεργάτες και ιδιαιτέρως προς την φιλόπτωχη αδελφότητα της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών και των εκεί διακονούντων που ανέλαβε την Εκδήλωση για δεύτερη συνεχή χρονιά προσφέροντας όλα τα έσοδα της προς το Κεντρικό Συσσίτιο της Μητροπόλεως, απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνουκ. Δαμασκηνός, λέγοντας πως το έργο των Συσσιτίων είναι δικό σας έργο, δική σας προσφορά.

Ονομαστικές ευχαριστίες με την ευχή του Σεβασμιωτάτου απέδωσε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης προς όλους εκείνους που στήριξαν και αυτή την φιλάνθρωπη βραδιά η οποία θα βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας.

Κεντρική παρουσιάστρια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ήταν η κ. Στυλιανή Περάκη, η οποία μαζί με την κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη, την κ. Εύα Ροζάκη εργάστηκαν πυρετωδώς για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Την βραδιά πλαισίωσαν με παραδοσιακά κρητικά τραγούδια το συγκρότημα του Γιώργου Μαγγελάκη και με χορούς ο παραδοσιακός χορευτικός σύλλογος οι ”Βιγλάτορες” που κέρδισαν το θερμότατο χειροκρότημα από τους εκατοντάδες θαμώνες που γέμισαν το κέντρο Κανάρια.

Την φιλανθρωπική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Άρχοντες του Τόπου μας και εκπρόσωποι συλλόγων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 152343
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: