Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 07/02 20:33

marigiannaki 1

Το δικό τους Κοινωνικό Οδοντιατρείο, Παντοπωλείο και ιματιοθήκη απέκτησαν από χθες τα Λενταριανά υπό τον συντονισμό της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους και της ευγενικής χορηγίας της οικογένειας Μαριγιαννάκη.

Τα εγκαίνια των δομών, που θα λειτουργούν στην οδό Παπαναναστασίου 124, πραγματοποιήθηκαν χθες προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενου του οικείου εφημερίου και ιερατικός προϊσταμένου του Ναού Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη ο οποίος συντόνισε και την όλη κοινωνική δράση με τις κυρίες της φιλοπτώχου αδελφότητος και της υπευθύνου πρεσβυτέρας Ειρήνης Γεωργιακάκη.

Η συγκεκριμένη δομή, ονομάστηκε «Μαυριγιαννάκειο» Κοινωνικό Οδοντιατρείο – Ιματιοθήκη – Παντοπωλείο, προς τιμήν της οικογένειας Μαυριγιαννάκη η οποία προσέφερε τον χώρο και η οποία τιμήθηκε με ειδική ευαρέσκεια από τον Σεβασμιώτατος.

Στο λόγο τους ο Σεβασμιώτατος και ο Πρωτοσύγκελλος ευχαρίστησαν με λόγια θερμότατα την δωρήτρια οικογένεια και την οδοντίατρο που χάρισε όλο τον ιατρικό εξοπλισμό της, καθώς και όλους εκείνους που με αγάπη στηρίζουν από τις πρώτες ημέρες την κοινωνική αυτή δομή.

Μία δομή που έγινε όπως τόνισε ο Πρωτοσύγκελλος αφιερώνεται στη μνήμη του μακαριστού π. Εμμανουήλ Γεωργιακάκη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι αρχές του τόπου μας μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Χανιών κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, η Αντιδήμαρχος κ. Ελευθερία Αλιφιεράκη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας 100/5 κ. Άρης Παπαδογιάννης, αντιπροσωπεία από το επιμελητήριο Κρήτης, τα Μ.Μ.Ε. του τόπου μας και πλήθος κόσμου.

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

marigiannaki 2

Εμφανίσεις: 301530
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: