Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 02/02 10:47

ledariana 8

Μητέρες όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Αττικόν την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των Β’ Χαραλάμπειων που διοργανώνει για δεύτερη φορά εφέτος η Ενορία Λενταριανών με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και υπό τον συντονισμό του οικείου εφημερίου και Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη.

Η εκδήλωση περιελάμβανε τρεις ωφέλιμες εισηγήσεις από τρεις καταξιωμένες επιστήμονες του τόπου μας, την Ψυχολόγο κ. Στεφανία Παπαδάκη η οποία ανέπτυξε το θέμα ” η σημασία του ρόλου της μητέρας στη ζωή του παιδιού”, την Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια κ. Νεκταρία Πατεράκη – Καστρινάκη όπου ανέπτυξε το θέμα ” χαρούμενη μαμα…χαρούμενα παιδιά, πως η ψυχολογική κατάσταση της μητέρας επηρεάζει την συμπεριφορά και την ψυχολογία των παιδιών” και της πολυτέκνου Φιλολόγου κ. Μαρίας Παραδά η οποία έκανε την τελευταία εισήγηση με θέμα ”η πολύτεκνη μητέρα”.

Την εκδήλωση την οποία συντόνισε η πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Χανίων κ. Στυλιανή Χαριτάκη, πλαισίωσε η χορωδία των εκπαιδευτηρίων Θεοδωροπούλου όπου τραγούδησαν όμορφα τραγούδια με θέμα κυρίως την μητέρα.

Ευχαριστήριο χαιρετισμό προς τις μητέρες που έδωσαν το παρών απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός, συγχαίροντας όλες τις μητέρες του τόπου μας με τους αγώνες και τις αγωνίες τους.

Στη συνέχεια ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός κάλεσε τις 60 πολύτεκνες μητέρες της Ενορίας Λενταριανών να πάρουν από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου τον τιμητικό τους έπαινο, ενώ αναμνηστικό δώρο προσεφέρθει σε όλες τις μητέρες.

ledariana 1

ledariana 1

ledariana 1

ledariana 1

ledariana 1

ledariana 1

ledariana 1

ledariana 1

Εμφανίσεις: 301987
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: