Γράφτηκε από τον/την Ι.Α. Αυστραλίας. 04/08 09:23

AIMILIANOS2

Το Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, ημέρα που η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Αιμιλιανού του Ομολογητή, Επισκόπου Κυζίκου, άγει τα ονομαστήριά του ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός.

Το πρωί του Σαββάτου και ώρα 7.30 π.μ., ο Θεοφιλέστατος κ. Αιμιλιανός θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Όρθρου και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ρέντφερν του Σύδνεϋ (242 Cleveland Street).

Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 6 μ.μ., ο Επίσκοπος Μελόης θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα τελέσει την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού, της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης και της Αγίας Ελέσης, στο προάστιο Κόγκρα (16-20 Belgrave St).

Θα ακολουθήσει ομιλία του Θεοφιλεστάτου, με θέμα τη σημασία της Νήψεως.

Επειδή θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, ένεκα των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας, όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Εμφανίσεις: 260484
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: