Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 29/04 11:00

thebarton 1

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Άγιου Γεωργίου μέσα στην Αναστάσιμη ατμόσφαιρα της Διακαινησίμου Εβδομάδας στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας και Κοινότητος του Αγίου Γεωργίου Θέμπαρτον, Νοτίου Αυστραλίας, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου πλαισιούμενος υπό κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό την παραμονή στο Εσπερινό και ανήμερα στην Θεία Λειτουργία.

Η λαμπρή παρουσία τμήματος της Προεδρικής Φρουράς της Ελλάδος στην εορτή του Αγίου Γεωργίου ενθουσίασε και συγκίνησε τα πλήθη των ευσεβών Ορθοδόξων Χριστιανών.

Τον θείο λόγο εκήρυξε ο Θεοφιλέστατος, τόσο αποβραδίς στον Εσπερινό, όσο και ανήμερα στην Θεία Λειτουργία.

Επίσης, ο Θεοφιλέστατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του πληρώματος της Εκκλησίας προς τον Εντιμότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας γιά την έγκριση και αποστολή του τμήματος της Προεδρικής του Φρουράς, οι οποίοι με την παρουσία τους συνεκλόνισαν και αναπτέρωσαν το φρόνημα των ενταύθα αποδήμων Ελλήνων.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η καθιερωμένη εκδήλωση στο κοινοτικό κέντρο της Ενορίας-Κοινότητος του Αγίου Γεωργίου Θέμπαρτον.

thebarton 2

thebarton 2

thebarton 2

thebarton 2

thebarton 2

thebarton 2

thebarton 2

thebarton 2

thebarton 2

Εμφανίσεις: 300434
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: