Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 17/03 13:48

norwood 2

Με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε και φέτος η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ενορία και Κοινότητα του Προφήτου Ηλιού Νόργουντ, Νοτίου Αυστραλίας.

Το πρωί τελέσθηκε ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου εις τον Ιερό Ναόν του Προφήτου Ηλιού Νόργουντ ιερουργούντος του Ιερατικώς προϊσταμένου π. Σταύρου Ψαρομμάτη.

Στην Θεία Λειτουργία και την λιτάνευση των Ιερών εικόνων, παράλληλα μετά των πιστών ενοριτών, παρέστησαν ο Έκδικος Άρχοντας του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωάννης Κιοσόγλου και ο Πρόεδρος των Κωνσταντινουπολιτών Νοτίου Αυστραλίας κ. Στέφανος Νικολαῒδης.

Στο τέλος της περιφοράς των Ιερών εικόνων, έλαβε χώρα το επίσημο άνοιγμα της 35ης Εκθέσεως ορθοδόξου χριστιανικού βιβλίου και βυζαντινής εικόνας.

Με ενδιαφέρον οι επισκέπτες εδιάβαζαν τους τίτλους των βιβλίων ενθουσιασμένοι από το πλούσιο και ελκυστικό περιεχόμενο της Εκθέσεως.

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

Εμφανίσεις: 300361
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: