Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/02 14:50

adelaida-2

Σήμερα, 5 Φεβρουαρίου Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα Αρχιεπισκόπου Σερβίας Kilkeny Νοτίου Αυστραλίας, τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο, ιερουργούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων κ. Σιλουανού της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αυστραλία και Δορυλαίου κ. Νικάνδρου.

Ο νεοχειροτονηθείς Επίσκοπος κ. Σιλουανός αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στην Αδελα?δα.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν κληρικοί της Σερβικής Εκλλησίας, ο Αρχιμανδρίτης π. Σιλουανός Φωτεινέας και ο π. Ιωάννης Shestorbit της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας. Παρέστησαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Ανδρέας Γούρας και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Mike Atkinson.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος προσέφερε ένα αρχιερατικό εγκόλπιο στον Επίσκοπο κ. Σιλουανό και του μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Στυλιανού, Προέδρου της Συνελεύσεως Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων Αυστραλίας και Ωκεανίας, δια πολυετή και έγκαρπο διακονία.

adelaida-1

adelaida-3

adelaida-4

adelaida-5

adelaida-6

adelaida-7

adelaida-8

adelaida-9

Εμφανίσεις: 304028
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: