Την Α΄ Κατασκηνωτική περίοδο ευλόγησε ο Νέας Ιερσέης Απόστολος

Το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου 2025, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης, Απόστολος, επισκέφθηκε την πρώτη περίοδο της κατασκήνωσης "Camp Good Shepherd" (Καλός Ποιμένας) στο Μέριλαντ, για να ευλογήσει την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου.
Οι 100 κατασκηνωτές, τα στελέχη και οι ιερείς τον υποδέχθηκαν με χαρά.
Μετά την άφιξή του, ο Σεβασμιώτατος κατευθύνθηκε στο παρεκκλήσι της κατασκήνωσης, όπου τέλεσε τον Αγιασμό.
Στη συνέχεια ο κ. Απόστολος, μίλησε στα παιδιά για τη σημασία του να γνωρίζουν την πίστη τους, ώστε να μπορούν να τη μεταδίδουν στους άλλους.
Επίσης, τους κάλεσε να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους στην κατασκήνωση για να δυναμώσουν την πίστη τους και να χτίσουν φιλίες μεταξύ τους, ώστε να γίνουν – όπως είπε ένας κατασκηνωτής – «μια μεγάλη οικογένεια».
Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στο εναρκτήριο μπάρμπεκιου με τους κατασκηνωτές, κλείνοντας με ευχάριστο τρόπο την πρώτη βραδιά της κατασκήνωσης.













