Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 22/10 00:31

tsipras arxiepiskopos dimitriosΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επισκέφθηκε τις ημέρες αυτές, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, δεν είχε καμία συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.

Το εν λόγω γεγονός ίσως να συμβαίνει για πρώτη φορά, δηλαδή Έλληνας Πρωθυπουργός να επισκέπτεται την Αμερική και να μην έχει στο πρόγραμμά του συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Αρχιεπισκοπή έκανε κρούση για συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, πλην, όμως η πλευρά του Πρωθυπουργού δεν έδωσε το πράσινο φως.

Είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί ο Πρωθυπουργός δεν συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, σε μια χρονική στιγμή που ο κ. Δημήτριος διανύει δύσκολες ώρες μετά τα δημοσιεύματα για οικονομικές ατασθαλίες και έλλειμα εκατομμύριων στα ταμεία της Αρχιεπισκοπής.

Το Φανάρι από την πλευρά του είδε το γεγονός με σκεπτικισμό, ενώ Ιεράρχης του Θρόνου μιλώντας στην Romfea.gr ανέφερε: "Μας προβλημάτισε έντονα ότι ο Πρωθυπουργός δεν είδε τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά και κανένας Υπουργός από την συνοδεία του".

Μήπως τελικά ο Πρωθυπουργός γνωρίζει μελλοντικές εξελίξεις; Τι άλλαξε στην στάση του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψη που είχε με τον κ. Δημήτριο τον Οκτώβριο του 2015; 

Το μέλλον θα δείξει...

Εμφανίσεις: 302336
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: