Γράφτηκε από τον/την Εθνικός Κήρυκας. 13/05 21:14

pitsmpourgk 1

Του απεσταλμένου μας
Θεοδώρου Καλμούκου


 

Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ, προκειμένου να μεταβεί στην πόλη Γουϊρτον την Δυτικής Βιρτζίνια όπου θα προστεί του εορτασμού των εκατό χρόνων της κοινότητας των Αγίων Πάντων.

Τον Σεβασμιότατο υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ ο οικείος Μητροπολίτης κ. Σάββας, ο επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος κ. Μάικλ Ψαρός, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην κοινότητα των Αγίων Πάντων, ο ιερατικός προϊστάμενος π. Φώτιος Μιλανέσε, ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου κ. Νίκος Λατουσάκης επικεφαλής αντιπροσωπείας του συμβουλίου και της κοινότητας.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνοδεύει ο πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Καρλούτσος και άλλοι κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες του από την Αρχιεπισκοπή.

Στις εκδηλώσεις της εκατονταετηρίδας της κοινότητας των Αγίων Πάντων συμμετέχει ο εκδότης – διευθυντής του «Εθνικού Κήρυκα» κ. Αντώνης Η. Διαματάρης.

Ο κ. Νίκος Λατουσάκης παρέθεσε γεύμα στο ξενοδοχείο Embassy Suites πλησίον του αεροδρομίου του Πίτσμπουργκ, στη διάρκεια του οποίο ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση που έγινε στην Ουάσιγκτον για τον διωγμό των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή στην οποία συμμετείχε ως αντιπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

pitsmpourgk 2

pitsmpourgk 2

pitsmpourgk 2

pitsmpourgk 2

pitsmpourgk 2

Εμφανίσεις: 301327
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: