Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 19/01 11:40

donald trump flag

Του Θεόδωρου Καλμούκου | Εθνικός Κήρυκας


Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, η οποία ως γνωστόν θα γίνει στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον.

Την Πέμπτη 19 του μηνός ο Σεβασμιότατος θα τιμηθεί στη διάρκεια επίσημης δεξίωσης την οποία διοργανώνει η Οργάνωση «Ελληνική Πρωτοβουλία» κατά την οποία θα επιδοθεί σε στελέχη της Ελληνορθόδοξης Πίστης το Μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου, το οποίο είναι η ύψιστη τιμή που απονέμεται από μέρους της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος θα είναι ανάμεσα στους επισήμους που θα παρευρεθούν στις επίσημες εκδηλώσεις της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου κ. Ντόναλντ Τραμπ στην επίσημη Προεδρική Εξέδρα στο Καπιτώλιο.

Το πρωί του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου θα συμμετάσχει στην Εθνική Ακολουθία Προσευχής για τον νέο Πρόεδρο στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσιγκτον

Την Κυριακή 22 του μηνός θα προστεί της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Ουάσιγκτον.

Εμφανίσεις: 302120
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: