Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/01 21:32

osios makarios kalogerasΤο ''ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ'' - το μεγαλύτερο θεολογικό παλαιοβιβλιοπωλείο, με μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνει πως εντός των προσεχών ημερών επανεκδίδει και κυκλοφορεί το περίφημο έργο του Οσίου Μακαρίου του Καλογερά του Πατμίου  <<ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΛΠΙΓΞ>>. 

Το πρωτότυπο βιβλίο (το οποίο έχουμε την ύψιστη ευλογία και τιμή να επανεκδόσουμε) κυκλοφόρησε το 1868 και έχει 382 σελίδες. 

Η  <<ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΛΠΙΓΞ>> περιέχει τα φλογερά κηρύγματα και τις πνευματικότατες ομιλίες του μακαρίου και Οσίου Διδασκάλου της Αγίας μας Εκκλησίας Μακαρίου του Πατμίου (+1737).

Ο Όσιος Ιεροδιάκονος Μακάριος ο Καλογεράς εορτάζει την 19η Ιανουαρίου και υπήρξε άγιος και πνευματοφόρος ασκητής.

Αναδείχθηκε μέγας πρόμαχος της Ορθοδόξου πίστεως και σοφότατος διδάσκαλος της Ορθοδόξου θεολογίας.

Η  <<ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΛΠΙΓΞ>> ευχόμεθα ταπεινά να αποτελέσει ένα εγερτήριο πνευματικό σάλπισμα για μετάνοια και αγώνες πνευματικούς στην σημερινή εποχή μας.

Η λιανική τιμή του για εσάς είναι στα 23 ευρώ. 

Για παραγγελίες άνω των 3 αντιτύπων θα έχετε έκπτωση  - 30 % από την αρχική του τιμή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, Λάμπρος Παπανικολάου 6985807653, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η μαρτυρία της Αγίας μας Εκκλησίας καταχωρείται στο κείμενο της Αγιοκατατάξεως του από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο το 1994  - « ... ο Μακάριος υπήρξε πιστόν μέλος της Εκκλησίας, σοφός εν διδασκάλοις του Γένους, διανύσας τον βίον αυτού όλον εν πάση αρετή και λόγω, ιδρύσας και διευθύνας επί πολλά έτη την περίπυστον Πατμιάδα Σχολήν, πολλά δείγματα οσιότητος παρασχών, βιώσας εις ύψιστον βαθμόν το θείον θέλημα, σεβασμόν υποδειγματικόν αναπτύξας, προς τας ακαταλύτου κύρους ηθικάς αρχάς και την συναίσθησιν του καθήκοντος του ανθρώπου, συντελέσας τα μάλιστα επί τη αναδείξει πολλών εκκλησιαστικών ανδρών, δι΄όλου του βίου αυτού μαρτυρήσας Χριστόν Εσταυρωμένον» 

Σημείωση: Μπορείτε με την αποστολή ενός email η sms πρός εμάς να κάνετε την προπαραγγελία σας (χωρίς καμία απολύτως δέσμευση για εσάς ) για το περίφημο έργο του Οσίου Μακαρίου <<ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΛΠΙΓΞ>>.

Ενημερώνουμε και την ευσέβεια σας πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεση του βιβλίου. 

Εμφανίσεις: 301241
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: