Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 24/09 16:49

Aυτή την εβδομάδα η "Ορθόδοξη Αλήθεια" κυκλοφορεί με το διπλό cd "Ύμνοι των Αγγέλων” με τις ωραιότερες βυζαντινές ψαλμωδίες σε 1η κυκλοφορία .

Ψάλλει ο πρωτοψάλτης Νίκος Αμοργιανός, ενώ συμμετέχει ο Βασίλης Σαλέας .

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα αναφέρεται στην απόφαση-σταθμό του ΣτΕ η οποία βάζει τέλος στις παρανομίες Φίλη – Γαβρόγλου και στο πως φτάσαμε στη νίκη για τα Θρησκευτικά.

Ο Ηρακλής Ρεράκης εξηγεί τα 12 σημεία-κλειδιά που επαναφέρουν τη συνταγματική νομιμότητα στο μάθημα μετά την τριετή περιπέτειά του.

Η “Ο. Α” σε αφιέρωμά της γράφει για τον «αθόρυβο» Όσιο του Αγίου Όρους Άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη και καταγράφει άγνωστες λεπτομέρειες του βίου του.

Η πάλη με τα δαιμόνια, ο διάλογος με τον Χριστό και η θερμή προσευχή του.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Γιατί οι Ρώσοιvχτυπούν τον Λαγκαδά Ιωάννη

* 22χρονη Κενυάτισσα βαπτίστηκε ορθόδοξη στα νερά της Αργολίδας

* Ριζική ανακαίνιση για το ιστορικό Νοσοκομείο Καΐρου

* Παλιός σπουδαστής της Χάλκης θυμάται τα όμορφα χρόνια στα θρανία και τους συμφοιτητές του.

* Ο φουστανελάς ζωγράφος που έγινε ήρωας μετά θάνατον

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο μοναχός Πατάπιος Καυσοκαλυβίτης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το 2πλό cd κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kerameos oa 1

Εμφανίσεις: 300441
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: