Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/07 14:31

Εξεδόθη και κυκλοφόρησε η επιστημονική μονογραφία «Ο κόσμος της Ορθοδοξίας στις σημερινές γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη», με υπότιτλους «Μητρόπολη Κιέβου Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως (1686 μ.Χ.)» και «Αρχιεπισκοπή Αχρίδος και Μητρόπολη Σκοπίων Εκκλησίας Σερβίας (1922, 2004 μ.Χ.)», των Εκδόσεων Μπαρμπουνάκη, στη σειρά Θεολογική και Ιστορική Βιβλιοθήκη.

Η πρώτη παρουσίαση έγινε στις 27/6 ε.ε. ενώπιον της ετήσιας Γενικής Συνελεύσεως του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, στην έδρα του Ιδρύματος, στο Μέλαθρον Αναστασίου – Ιουλίας Μπίλλη, στο ιστορικό νεοκλασικό – διατηρητέο Παλατάκι του 1898, επί της οδού Μουσών 37, στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η μονογραφία είναι έργο των Πανεπιστημιακών Καθηγητών Αθαν. Αγγελοπούλου και Εμμ. Καραγεωργούδη, ενώ την Ηλεκτρονική Επιμέλεια του έργου είχε ο Δ/ντης των Ηλεκτρονικών του Ιδρύματος Κυρ. Μωυσίδης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου μπορείτε να λαμβάνετε από προηγούμενη ανάρτηση της Romfea.gr (πατήστε εδώ)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να προμηθεύεστε το βιβλίο από τις Εκδόσεις Μπαρμπουνάκη, Μπακατσέλου 14, 54631, Θεσσαλονίκη, και στο τηλέφωνο 2310236555.

Exofyllo

Εμφανίσεις: 300430
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: