Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 21/02 16:12

ianos cd 21

Για τη Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου


Τc νέο άλμπουμ «Ο Πρώτος Ήλιος», 12 τραγούδια αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή από την ερμηνεύτρια Σοφία Μάνου, μια συνεργασία του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Heaven Music του Ομίλου ANT1, παρουσιάστηκε, σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στο κεντρικό κατάστημα ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής του Ιδρύματος πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος, ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Heaven Music κ. Σπύρος Σταμούλης, ο παραγωγός του δίσκου κ. Νίκος Μακράκης, η μαέστρος κα Νίνα Πατρικίδου, ο διευθυντής της Ορχήστρας "ΚΑΝΩΝ" κ. Γεώργιος Δεμελής, και βεβαίως η εμηνεύτρια του δίσκου κα Σοφία Μάνου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής του Ιδρύματος πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο χρονικό συνεργασίας του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής με την Heaven Music.

Το λόγο μετά πήραν ο κ. Σπύρος Σταμούλης, ο κ. Νίκος Μακράκης, η κα Νίνα Πατρικίδου, ο κ. Γεώργιος Δεμελής.

Η ερμηνέυτρια του δίσκου κα Σοφία Μάνου, άκρως συγκινημένη, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν και βοήθησαν αυτά τα 2,5 χρόνια έτσι ώστε να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ψηφιακό αυτό album συμμετέχει η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρας "ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ" και η Ορχήστρα "ΚΑΝΩΝ" σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, τη Νεανική χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου υπό τη διεύθυνση της κας Χρυσούλας Τσιμούρη, την Παιδική και Νεανική χορωδία του Δήμου Διονύσου, την Νεανική Χορωδία "Chœur di cœur" (Η χορωδία της καρδιάς) υπό τη διεύθυνση του κ. Ηλία Λιαμή.

Σολίστ του Δίσκου είναι ο κ. Παναγιώτης Στεργίου.

Την μεταγραφή των τραγουδιών για τη Συμφωνική Ορχήστρα, τη Λαϊκή Ορχήστρα, την Χορωδία, πραγματοποίησε η Πιανίστα Μαρία Κοτζάστρατη.

Το νέο album «Ο πρώτος ήλιος» κυκλοφορεί σε usb stick από την Heaven Music.

ianos cd 3

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

ianos cd 2

 cd ianos 27

Εμφανίσεις: 306532
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: