Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/02 19:09

paliouras 1

Τετάρτη, 13.2.19 σε μια βροχερή Αθήνα με αρκετό κρύο.., στη Σταδίου ..,στο βιβλιοπωλείο Ιανός ο π. Ιωσήφ Παλιούρας ανάμεσα σε εκλεκτούς προσκεκλημένους "παραδίνει" στο αγαπημένο του κοινό την καινούργια του δουλειά .. ένα cd .."κατάθεση" ψυχής ''πλασμένο" από τ Άσπρο και το μπλε της Ελλάδας, ..."πλασμένο" με άρωμα από τ άνθη του αιγαίου ..

«τα άνθη του Αιγαίου» είναι κι ο τίτλος του cd και δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μπουκέτο μουσικής απόλαυσης.. ένα ταξίδι με την αρχοντική φωνή του π. Ιωσήφ Παλιούρα στην αιωνιότητα της παράδοσης.

Ένα μουσικό ταξίδι που σε καθηλώνει εκούσια και σε κάνει να νιώθεις ότι ο Πάτερ Ιωσήφ μαζί με την αιθέρια φωνή της Άννας Μπιθικώτση σε συνοδεία της πιανίστα Κατερίνας Μεγάλου και των εξαιρετικών ερμηνευτών Ηλία Κλωναρίδη και Σωτήρη Δογάνη, μας "χαρίζουν" ένα Αιγαίο ολόκληρο μια Ελλάδα μοναδική πάνω σε μαγεμένες νότες που "ζωγράφισαν"ο Θεολόγος Μιχελλής βιολί, ο Στέφανος Δορμπαράκης κανονάκι, ο Γιώργος Βεντούρης κοντραμπάσο, ο Κωνσταντίνος Καλατζής κρουστά και ο Δημήτρης Βαρελόπουλος λαούτο.

paliouras 2

paliouras 2

paliouras 2

paliouras 2

paliouras 2

Εμφανίσεις: 301167
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: