Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/09 16:17

geron georgios 1

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού ήταν το κεντρικό σημείο της ομιλίας του Γέροντα Γεωργίου.

Ο Χριστός ήλθε να ελεήσει τον κόσμο θα τονίσει ο Γέροντας Γεώργιος αναφερόμενος στο γεγονός του πυρηνικού πλήγματος της Αμερικής στην Χιροσίμα, πού έλαβε χώρα την 6η Αυγούστου 1945.

Αυτό είναι μία επέμβαση του σατανά κατά παραχώρηση Θεού, θα σημειώσει ο Γέροντας Γεώργιος και θα συμπληρώσει ότι αυτά τα προκαλούν οι άνθρωποι που δεν έχουν βιώσει τη Μεταμόρφωση του Θεού αλλά βιώνουν την παραμόρφωση του σατανά.

Πώς φτάσαμε τον Θεό και πώς εξαναγκάσαμε τον Θεό που είναι η απόλυτη αγάπη, να φτιάξει την κόλαση, θα αναρωτηθεί ο Γέροντας Γεώργιος.

Στη συνέχεια ο Γέροντας Γεώργιος μίλησε για το γεγονός της Μεταμορφώσεως και όσα βίωσαν οι Απόστολοι και θα τονίσει την ανάγκη να μελετούν το Ευαγγέλιο όσοι αναζητούν διαρκώς να βρουν πνευματικούς.

Στο τελευταίο μέρος ο Γέροντας Γεώργιος θα αναφερθεί στη θαυμαστή γνωριμία του με την κ.Σωτηρία Νούση, αλλά και όσα η ίδια του αποκάλυψε η ίδια για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ και όσα γνώριζε για την Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και το Ησυχαστήριο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μήλεσι Αττικής, που δημιούργησε ο Άγιος Πορφύριος.

Εμφανίσεις: 304498
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: