Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 15/05 12:27

geron georgios pisti 1

Η μία λέξη που μπορεί να περιγράψει τον Θεό είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, θα αναφέρει ο Γέροντας Γεώργιος, όπου θα μιλήσει για τον Άγιο Ιωσήφ εξ Αριμαθαίας και το θάρρος του να ζητήσει από τον Πόντιο Πιλάτο το σώμα του Ιησού.

Οι ανθρώπινοι νόμοι δεν έχουν δικαιοσύνη γι΄ αυτό και υπάρχει οι ασυλία των πολιτικών για να παρανομούν ανενόχλητοι, θα πει ο Γέροντας Γεώργιος που θα στηλιτεύσει την ατολμία και τη δειλία και θα συμπληρώσει ότι αυτός που είναι από τον Θεό έχει τόλμη.

«Όλοι οι άνθρωποι θελουν να κάνουν πράγματα, να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια, να κάνουν μία δουλειά, να γίνουν κάτι. Άμα δεν έχουν τόλμη δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να τον σπρώξεις με τις κλωτσιές τον άλλον. Και τον πνευματικό τον θέλουν για άλλοθι, επειδή είναι δειλοί. Σου λέει θα πάρω εγώ την ευθύνη; Ρε πονηρέ, επειδή είσαι άτολμος θες να βάλεις μπροστά τον πνευματικό; Πάρε την ευθύνη μόνος σου» - αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γέροντας Γεώργιος.

Σε άλλο σημείο ο Γέροντας Γεώργιος θα προσθέσει πως πάντα οι λίγοι έκαναν τη διαφορά, αυτό συνέβαινε από την εποχή της Παλαιάς Διαθήκης και θα συμπληρώσει ότι αυτοί που Σταυρώσαν τον Χριστό υπάρχουν σε όλες τις εποχές και έχουν βάλει ως στόχο να αφανίσουν τον Χριστιανισμό.

Εμφανίσεις: 218866
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: