Γράφτηκε από τον/την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. 21/12 11:41

apostoli spot 1

Μια αληθινή ιστορία από τις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Αττικής είναι το φετινό μήνυμα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για τα Χριστούγεννα.

Ο Σπύρος Δουκουδάκης και η κόρη του Όλγα επιστρέφουν στο σπίτι τους, που καταστράφηκε ολοσχερώς από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τον περασμένο Ιούλιο.

Ξεδιαλέγουν ό,τι συνδέεται με τις μνήμες τους, φυτεύουν νέα δέντρα στο απόλυτο μαύρο και ελπίζουν μέσα στις στάχτες και τα αποκαϊδια να ξεπροβάλλει ξανά η ζωή και η ελπίδα.

Κοντά στην οικογένεια Δουκουδάκη και εκατοντάδες άλλες πυρόπληκτες οικογένειες των Δήμων Ραφήνας και Μαραθώνα βρίσκεται, από τη πρώτη στιγμή, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός International Orthodox Christian Charities – I.O.C.C. με μια σειρά από ειδικά προγράμματα παροχής ειδών πρώτης ανάγκης και διαβίωσης.

Ο IOCC, ο οποίος στηρίζει επί 7 χρόνια τα προγράμματα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», ηγείται της προσπάθειας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών, μαζί με τον οργανισμό Leadership 100, την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και χιλιάδες Έλληνες που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και συνεισφέρουν οικονομικά για να επουλωθούν οι πληγές από την καταστροφική πυρκαγιά.

Εμφανίσεις: 300951
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: