Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Σάμου. 09/09 15:47

samioi agioi 2

Με κατάνυξη εορτάσθηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου οι τρείς στρατιωτικοί τοπικοί Άγιοι του Νησιού μας, Θεόδωρος, Γρηγόριος και Λέων στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΠΟΘΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» 649 Τάγμα Εθνοφυλακής Σάμου.

Ο Σεβασμιώτατες Ποιμενάρχης μας κ.κ Ευσέβιος Χοροστάτησε στον Όρθρο, Προέστη της Θείας Λειτουργίας και Κήρυξε το θείο λόγο στο ναΐσκο του στρατοπέδου που είναι αφιερωμένος στους Σαμίους Στρατιωτικούς Αγίους.

Ο Ναός του Στρατοπέδου θεμελιώθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας το 2004 και το 2006 έγιναν τα θυρανοίξια.

Παρέστησαν ο Υποδιοικητής της Ταξιαρχίας 79 ΑΔΤΕ, οι Διοικητές των Μονάδων, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αξιωματικοί, Στρατιώτες και πλήθος Λαού.

Ο Σεβασμιώτατος ως ευλογία προσέφερε την Εικόνα των Αγίων και συνομίλησε με τα στρατευόμενα νιάτα της πατρίδος μας.

samioi agioi 1

samioi agioi 1

samioi agioi 1

Εμφανίσεις: 213848
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: