Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Φθιώτιδος. 06/09 20:34

kataskinosi ekkenosi 1

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει και την περιοχή της Φθιώτιδος, και για λόγους προληπτικούς για την ασφάλεια της αποστολής μικρών παιδιών από την Ουκρανία, που φιλοξενούνται στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αποφάσισε την μεταφορά των παιδιών στην πόλη της Λαμίας και την διαμονή τους στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μέχρι την παρέλευση του φαινομένου.

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους, συνοδευόμενα από τον ίδιο τον κ. Συμεών, ήδη μεταφέρθηκαν στην Λαμία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, το ΚΤΕΛ Ν. Φθιώτιδος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία, την υποστήριξη της Αμερικανικής και Ουκρανικής Πρεσβείας και με πρόνοια του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών και των συνεργατών του, εργαζομένων και εθελοντών της Μητροπόλεως, θα διαμείνουν όσο απαιτηθεί, στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και κατόπιν θα επιστρέψουν και πάλι στο Κατασκηνωτικό Κέντρο.

kataskinosi ekkenosi 2

kataskinosi ekkenosi 2

kataskinosi ekkenosi 2

Εμφανίσεις: 301288
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: