Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/03 17:19

proigiasmeni sidi 4

Σε κλίμα ζεστό και οικογενειακό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριος τέλεσε την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία των προηγιασμένων Δώρων την Α´ Παρασκευή των Νηστειών στην δραστήρια και δυναμική ενορία της Κερκίνης.

Αξιοσημείωτη ήταν η προσέλευση των ευλαβών κατοίκων της ενορίας καθώς και πολλών παιδιών από το Δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Τα παιδιά ήρθαν από πολύ νωρίς με τη συνοδεία των δασκάλων τους για ωφεληθούν πνευματικά τόσο από την κατανυκτική ακολουθία, όσο και από τις νουθεσίες και τις πατρικές συμβουλές του Μητροπολίτου, ο οποίος με λόγο απλό και κατανοητό προσπάθησε να εισάγει τους μαθητές στο πνευματικό πλαίσιο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής εξαίροντας τη σημασία της περιόδου αυτής για τη λατρευτική ζωή της εκκλησίας.

Η υποδειγματική και σεμνή παρουσία των παιδιών και των δασκάλων τους παρακίνησε τον Σεβασμιώτατο να τους συγχαρεί όλους και να τους επαινέσει για το ήθος, την ευγένεια και την ευλάβειά τους.

proigiasmeni sidi 1

proigiasmeni sidi 1

proigiasmeni sidi 1

proigiasmeni sidi 1

proigiasmeni sidi 1

proigiasmeni sidi 1

Εμφανίσεις: 162645
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: