Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 19/11 20:45

M.Fok.1587

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Εντατικοποίηση των ελέγχων για τον κορωνοϊό  σε ναούς και μονές, ζητά η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος με επιστολή που απέστειλε στον Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής.

Η Ιερά Μητρόπολη με την εν λόγω επιστολή ζητά να διαπιστωθεί μετά από ελέγχους, αν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα της Πολιτείας σε Μονές και Ενορίες.

Πριν από λίγο ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φωκίδος, Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, τόνισε ότι “ήδη ο Μητροπολίτης ενώ είναι εμβολιασμένος, τον κόλλησαν οι ιερείς μέσα στον ναό. Κόλλησαν όλα τα γραφεία. Κοντέψαμε να πεθάνουμε. Κάποιοι εξ ημών νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών σε άσχημη κατάσταση εξ αιτίας του ότι κάποιοι εντός των ιερών ναών δεν τηρούσαν τα μέτρα».

«Ο Μητροπολίτης από αγάπη έστειλε εγκυκλίους προς τους ιερείς, να ανακοινωθούν προς τους ψάλτες, επιτρόπους, προς τους χριστιανούς» - συνόψισε ο π. Νεκτάριος, αναφέροντας ωστόσο πως και πάλι κάποιοι δεν πειθαρχούσαν στα μέτρα.

epistoli fokidos 1

Εμφανίσεις: 300864
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: