Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/09 21:00

kata ftoxeias

Με την παρουσία του Νίκου Θεοδωράκη, γιου του αειμνήστου μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:30 στο Βεάκειο ανοιχτό Θέατρο Πειραιά, η συναυλία κατά της φτώχειας που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Ε.Β.Ε.Π.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν η Ελένη Βιτάλη και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και μαζί τους η Σαββέρια Μαργιολά, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Μάκης Ψαραδέλης η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας, ενός έργου που δεν γνωρίζει όρια.

Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις φωνές μας για να στείλουμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση από τον λόφο του Προφήτη Ηλία στην Καστέλλα.

Η πρωτοβουλία μας αυτή έχει ως στόχο να στείλουμε μήνυμα ενότητας και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια εκατοντάδων εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, οι οποίοι αναλώνονται καθημερινά για την προσφορά χιλιάδων μερίδων φαγητού, αδιακρίτως φυλής, θρησκείας, εθνότητας.

28 Σεπτεμβρίου 2021… μια μεγάλη γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης, συνεισφοράς!

Εμφανίσεις: 300380
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: