Γράφτηκε από τον/την Voria.gr. 15/10 20:00

neapoleos metro

Την επιτακτική ανάγκη να βελτιωθούν οι αστικές συγκοινωνίες στη δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά και α επιταχυνθεί ο σχεδιασμός του μετρό επισήμανε ο ιεράρχης


Την ώρα που το έργο υλοποίησης του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά χαρακτηρίζεται ως πνεύμονας ανάπτυξης της δυτικής Θεσσαλονίκης ο Μητροπολίτης Νεαπόλως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα θέτοντας το ζήτημα της επέκτασης του μετρό στα δυτικά.

Σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου στο πρώην στρατόπεδο, ο ιεράρχης σε μιλώντας σε έντονο ύφος ζήτησε να ενεργοποιηθεί επιτέλους ο σχεδιασμός για την υλοποίηση του μετρό στη δυτική πλευρά της πόλης, όπου κατοικεί σημαντικός πληθυσμός νέων ανθρώπων που πρέπει να μεταβούν στις εργασίες τους.

Χαρακτήρισε μάλιστα τους κατοίκους της δυτικής Θεσσαλονίκης «Ολυμπιονίκες της καθημερινότητας», ενώ αποκάλεσε «Αγιασμό» τον ιδρώτα τους.

Εμφανίσεις: 301358
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: