Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Καλαβρύτων. 07/10 14:48

EISODIA2

Την Τετάρτη 7η Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιερώνυμος πραγματοποίησε επίσκεψη στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίου, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη των σοβαρών εργασιών, που πραγματοποιούνται εκεί για την πλήρη αποκατάσταση, ανακαίνιση και συντήρηση του ιστορικού Ναού και κηρυγμένου μνημείου, έργου του Ερν. Τσίλλερ, το οποίο επλήγη από τον σεισμό του 1995.

Ο Σεβασμιώτατος βαθύτατα συγκινημένος εξέφρασε για άλλη μια φορά θερμότατες ευχαριστίες προς τον Μεγάλο Ευεργέτη κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, εφοπλιστή και Διοικητή του Αγίου Όρους, για τη μέγιστη προσφορά του και την αγάπη με την οποία περιβάλλει τον τόπο μας. 

Στους δε εργαζόμενους απηύθυνε εγκάρδιες ευχές για καλή δύναμη και κουράγιο, ευχόμενος συνάμα η Παναγία μας να είναι σκέπη και προστασία τους, ώστε σύντομα να δούμε και πάλι το αριστουργηματικό αυτό μνημείο να κοσμεί την πόλη του Αιγίου.

Εμφανίσεις: 300742
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: