Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πειραιώς. 02/10 19:08

agiasmos tzaneio 6

Τον Αγιασμό ενάρξεως των φετινών μαθημάτων του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Τζανείου νοσοκομείου Πειραιώς, τέλεσε σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Στο πλαίσιο της καλής και ωφέλιμης, για το κοινωνικό σύνολο, συνεργασίας με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η τοπική Εκκλησία παραχώρησε δύο αίθουσες διδασκαλίας του Εντευκτηρίου της Ι.Μητροπόλεως, για την στέγαση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. οι οποίες τηρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την διδασκαλία των μαθημάτων

Ο Σεβασμιώτατος, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού εξέφρασε για μία ακόμη φορά την χαρά του για την πρωτοβουλία αυτή, συνεχάρη τους υπευθύνους και τους σπουδαστές αφού, όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι αυτοί που ανακουφίζουν τον ανθρώπινο πόνο και στέκονται δίπλα στους πάσχοντες αδελφούς μας.

Στην Ακολουθία του Αγιασμού παρέστησαν η Διοικήτρια του Τζανείου Νοσοκομείου, ο αναπληρωτής διοικητής και η υπεύθυνη του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. για την ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας».

agiasmos tzaneio 1

agiasmos tzaneio 1

agiasmos tzaneio 1

agiasmos tzaneio 1

agiasmos tzaneio 1

agiasmos tzaneio 1

agiasmos tzaneio 1

Εμφανίσεις: 251353
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: