Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/03 21:55

nikaias deisi 1

Την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Δήμου Αγίας Βαρβάρας την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε στο εκκλησίασμα, αναφερθείς στην ιερότητα του προσώπου της Υπεραγίας Θεοτόκου και στη διακονία της στο Μυστήριο της Σαρκώσεως του Υιού και Λόγου του Θεού.

Με βαθιά συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια ο Σεβασμιώτατος προ του Δι’ ευχών έκλινε τα γόνατα και ανέπεμψε δέηση αφενός υπέρ των στρατευμένων και των ανδρών των σωμάτων ασφαλείας που με ηρωϊσμό και θυσιαστικό αγώνα προστατεύουν τούτες τις δύσκολες ώρες την πατρίδα μας στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και στο Αιγαίο και αφετέρου υπέρ της προστασίας ολόκληρης της ανθρωπότητας από την θανατηφόρα λοιμική νόσο που πλήττει όλον τον κόσμο.

Τέλος προέτρεψε όλους σε προσευχή και μετάνοια, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο φιλάνθρωπος Κύριος και Θεός διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα διαφυλάξει και θα σώσει το ανθρώπινο γένος.

nikaias deisi 2

nikaias deisi 2

nikaias deisi 2

nikaias deisi 2

Εμφανίσεις: 303290
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: