Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Περιστερίου. 07/01 21:03

prodromos peristeri 2

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης το πρωί της 7ης Ιανουαρίου 2020 χοροστάτησε στον όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στον ιστορικό Ιερό Ναό Τιμίου Πρόδρομου Νέων Σεπολίων.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου για να εκκλησιαστεί και να λάβει την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Χατζηγιάννης εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Θεολόγου.

Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του αφού ευχήθηκε σε όλους ευλογημένη χρονιά ανακοίνωσε στο εκκλησίασμα ότι κατόπιν αποφάσεως του Μητροπολιτικού Συμβουλίου το Παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου θα αποτελεί στο εξής Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Νέων Σεπολίων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος έδωσε σε ολους ως ευλογία το Εγκόλπιο ημερολόγιο της Μητροπόλεως για το έτος 2020, το οποίο διατίθεται για πρώτη φορά δωρεάν, και είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

prodromos peristeri 1

prodromos peristeri 1

prodromos peristeri 1

Εμφανίσεις: 300547
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: